by

Freelance søkes 2018

Er du selvstendig næringsdrivende, språkmektig, har faglig kompetanse i å utvikle, lede kunstaktivteter for barn og unge, og har erfaring innen kulturformidling el. vertskap, foredrag, seminar, design, kommunikasjon, søknadsskriving, marketing, sponsorarbeid, merkevarebygging, arrangement, produksjon eller digital kompetanse?
 
Museet er for tiden i en omstillingsfase og vi ser oss om etter en eller flere freelance aktører/vert i Oslo-området som i perioder kan engasjere seg og bistå med oppgaver knyttet til utviklingen av museet og arbeide med events, pop-ups og nye prosjekter.
 
Send elektronisk søknad, CV, erfaringsbakgrunn, ideforslag, dokumentasjon og evt links til adm. dir. Angela Goldin; post@barnekunst.no 
 
Om oss: Det Internasjonale Barnekunstmuseet, etablert i 1986, samler, bevarer og formidler kunst laget av barn og unge opptil 18 år fra mer enn 180 land for kommende generasjoner og ettertid. Barnekunstmuseet markerer seg som et flerkulturelt mangfoldig samlingspunkt – og en sentral pådriver for de yngstes historie, kunst og kultur. 
 
paint dots